2 Comments

Add a Comment
  1. Jag har också funderar på detta.

    Först, radera alla inlägg man själv gjort. Ta bort alla bilder och filmer. Troligen raderas de också ”fysiskt” från servrarna efter en kort tid eftersom utrymmet på servrarna behöver hushållas med. Trots allt.

    Sist, skapa en gratis mailadress på hotmail och byt email på FB-kontot. Byt telefonnummer. Byt ”ledtrådar” till lösenordet. Byt lösenord.

    Slutligen, ta bort kontot.

    1. Just idén med att byta lösenord och mailadress till kontot innan man avslutar det känns som en rätt nödvändig grej. Om inte annat för att slippa bli ”okynnesinloggad” via någon tredje part eller app. Better safe than sorry.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tomas Jennebo © 2017 Frontier Theme