Va ska man ta livet av sig för när man ändå inte får höra snacket efteråt…

Undrade en gång Magnus Uggla. Som tur är har jag gott om vänner och bekanta som upplyser mig om snacket efteråt. Eller i alla fall om att det snackas. Om att jag tagit livet av mig. På Facebook. I alla fall raderat mitt konto. Själv njuter jag av den relativa tystnad som uppstått. Inser att jag iofs saknar en eller annan kontaktuppgift till personer som jag behöver kunna nå men det ordnar sig.
Fast visst har det dragit lite i nyfikenhetstarmen nu när USA har fått en ny president med allt vad det innebär. Inte minst har ju herr Trump visat att han högaktningsfullt skiter i såväl grundläggande demokratiska principer som vanligt hyfs, vilket förmodligen skapar ett och annat rally på FB.
Å andra sidan får jag ju så att det räcker och blir över av uppdateringar gällande ett av de mest osmakliga statsöverhuvuden som poppat upp i modern tid.

Dessutom får jag tid över. Tid som spenderas på spinningscykeln i studion. En timme om dagen. Vill ju kunna visa mig bland folk när cykelsäsongen drar igång om några månader. 😉

Updated: 23 januari, 2017 — 16:19

1 Comment

Add a Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tomas Jennebo © 2017 Frontier Theme